VIP APARTMANOK Bešeňová (APARTMÁNY VIP Bešeňová)

Az apartmanok a turisztikai szempontból vonzó liptói régióban találhatók, Liptovský Michal (Szentmihály) községben, 300 méternyire Besenyőfalutól (Bešeňová), 9 kilométerre Rózsahegytől (Ružomberok) és 17 kilométernyire Liptószentmiklóstól (Liptovský Mikuláš).

Látogatóinknak felfrissülést nyújtó üdülést ajánlunk a besenyőfalui Thermal PARK Bešeňová termálfürdőben , amit télen síeléssel is kombinálhatnak a deménvölgyi (Demänovská Dolina) JASNÁ síközpontban vagy pedig a rózsahegyi Skipark Ružomberok síközpontban. A látogató további liptói és árvai síközpontokat is igénybe vehet, esetleg felkeresheti Dóvalt (Donovaly). Szívesen adunk tanácsot, hogy miként töltheti a szabadságát!Wizard Liptó Free Mobile.

Javasoljuk, pékség és hentes U ňaňa és éttermek Koliba Bešeňovka, Kozí vŕšok a Salaš Krajinka.

TÉLI 2015, TAVASZ 2016

Katalógus Liptov
Katalógus Liptovský Mikuláš
Keresés a kincseket Liptov
LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ AND REGION
Tippek kirándulásra - 7 kincseit Liptó Hét Liptove és környékén

Archívum

A guide to attractions - WINTER 2014/2015
A guide to attractions - SUMMER 2014
REGIONAL GUIDE OF ATTRACTIONS - WINTER 2013/2014
REGIONAL GUIDE OF ATTRACTIONS - SUMMER 2013

Néhány – kisgyermekes családoknak is megfelelő – liptói túratippet itt is talál: http://www.liptov.pl/Apartmany_Turistika_Liptov.pdf, expeditionslovakia.wordpress.com.

A szálláskapacitás 20 fő 4 különálló apartmanban. Kisgyermekes családoknak is megfelelő szálláshelyről van szó: gyerekágyak, etetőszékek, babakocsi, kerti házikó csúszdával, mászófal, hinták, homokozó, trambulin, társasjátékok, játékok...
A nyári hónapokban a nagy kert, a kerti pihenőhely és a grillező nyújt felüdülést. A kertben 2011-ben egy társalgót is kialakítottunk LCD képernyős tévékészülékkel, házimozi-rendszerrel, karaokéval, továbbá játszósarkot és minikonyhát. Az egész épületben grátisz biztosított a WIFI-hálózaton keresztüli internet-hozzáférés. Kérésre notebookot biztosítunk. Parkolás 4 autónak – zárható udvaron.

Az 1. számú, nagy apartman (max. 10 fő)

2 hálószoba, 2 fürdőszoba WC-vel, nappali, konyha, terasz. 4 felnőtt és 4 gyermek számára megfelelő apartman.
Teljesen felszerelt konyha áll rendelkezésre: hűtőszekrény, fagyasztó, mikrohullámú sütő, villanytűzhely, villanysütő, gyorsforraló, edény- és étkészlet, poharak, fazekak, hajszárító...
A nappaliban TV, SAT (CS link) és házimozi-rendszer.

A 2. számú, kis apartman (max. 4 fő)

hálószoba, konyha, zuhanyzó, WC. Optimális 2 felnőtt + 2 gyerek számára..
A konyhában van hűtőszekrény fagyasztóval, mikrohullámú sütő, villanytűzhely, gyorsforraló, edény- és étkészlet, poharak, fazekak, hajszárító...
LCD képernyős tévékészülék, szatelit (CS link) és DVD-lejátszó.

A 3. számú apartman (max. 8 fő)

2 hálószoba, fürdőszoba WC-vel, nappali, konyha, erkély. 4 felnőtt és 2 gyerek számára ajánlott.
A konyhában van mosogatógép, hűtőszekrény fagyasztóval, mikrohullámú sütő, villanytűzhely, villanysütő, gyorsforraló, edény- és étkészlet, poharak, fazekak, hajszárító...
A nappaliban LCD képernyős tévékészülék, szatelit (CS link), házimozi-rendszer, rádió és DVD-lejátszó található.

DARA vendégház (max. 6 fő)

2 hálószoba, nappali, konyha, fürdőszoba WC-vel, terasz. 4 felnőtt személy számára ajánlott..
A konyhában van hűtőszekrény fagyasztóval, mikrohullámú sütő, kétlapos rezsó, gyorsforraló, edény- és étkészlet, poharak, fazekak...
A nappaliban TV, szatelit (CS link).

ÁR

Az ár 8–25 €/fő/éjszaka között mozog – a személyek számától, az üdülés időtartamától és az idénytől függ.

A be- és időtúllépés is egyetértett egyénileg előre.
Normál érkezés 14:00 és 18:00 között.
Normál indulás 10:00.
A lakás jelenleg nem elérhető mind a 24 órájában. Szolgáltatás és ezért folytatni kell a különböző érkezés és távozás kommunikálni telefonon vagy SMS-ben.

ÉTKEZÉS

Éttermek Besenyőfaluban (Bešeňová): a Hotel SUMMIT étterme 300 méterre a háztól, a FONTANA panzió (penzión FONTANA) – 500 m, pizzéria (PIZZERIA) – kb. 700 m, étterem a Hotel THERMAL szállóban, a termálfürdő területén – 900 m, továbbá ételfutár-szolgálat. Egyénileg – étel készítése a teljes felszerelésű konyhában. Élelmiszerbolt a háztól 100 méternyire található.

HOGYAN JUT EL HOZZÁNK?

A Žilina–Martin–Ružomberok–Poprad (Zsolna–Turócszentmárton–Rózsahegy–Poprád) útvonalon kell haladni, ebben az irányban. A D1-es autópálya Ružomberok–Liptovský Mikuláš (Rózsahegy–Liptószentmiklós) szakasza elején, a sztráda SLOVNAFT benzinkút utáni első kijáratánál jobbra tér le – BEŠEŇOVÁ (Besenyőfalu) felé.

A KÖRNYÉK

A Zsolnai kerület (Zsolna megye) télen-nyáron gazdag kínálattal várja a látogatókat. Számtalan gyönyörű túrára, továbbá fürdésre, szörfözésre, sétahajózásra és vízi sportokra is van lehetőség. Olyan újszerű sportokat is kipróbálhat, mint a paragliding és a rafting, valamint nyilvánosan nem látogatható barlangokba juthat el stb. S ha ennél is többre vágyik, egésznapos SZLOVÁKIAI kirándulásokat biztosíthatunk Önnek: például Lőcsére (Levoča), Bajmócra (Bojnice), a szepesi várba (Spišský hrad), Árva várába (Oravský hrad) és a sztrecsényi/sztrecsnói várba (Strečno), esetleg a Tátrába vagy máshová. Örömmel segítünk Önnek az üdülés megszervezésében!

Takto sme otvorili zimnú sezónu na Liptove s Michalom Martikánom, Dominikou Multáňovou, Patrikom Kurilom, Pavlom Hurajtom, nechýbala Demänovka a liptovské syry.

Posted by Liptov on Sunday, December 6, 2015

VIP Apartmanok
Bc. Bohuslav Berezňanin
Liptovský Michal 81
03483 Bešeňová
Slovenská republika

GPS: N 49.09550, E 19.43371

GPS: 
N 49°05'43.8"
E 19°26'01.4"

GSM: +421 907 734 982
e-mail: info@vipapartmany.sk
www.vipapartmany.sk

foglalás
minősítés szállás
akció

Általános szerződési feltételek és a személyes adatok védelme